Prijzen MotorrijlesAccounts

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

Pakket 1

€ 795

10 lessen

Nieuwe motoren

Geen wachttijden

Deskundige rijcoach

AVB & AVD examen

Pakket 2

€ 999

15 lessen

Nieuwe motoren

Geen wachttijden

Deskundige rijcoach

AVB & AVD examen

meest gekozen

Pakket 3

1249

20 lessen

Nieuwe motoren

Geen wachttijden

Deskundige rijcoach

AVB & AVD examen

Pakket 4

€ 1495

25 lessen

Nieuwe motoren

Geen wachttijden

Deskundige rijcoach

AVB & AVD examen

Motorrijles

Geen last meer van files, altijd een parkeerplek, lagere brandstofkosten en nog veel meer voordelen. Dat klinkt voor niemand verkeerd. Motorrijden is sportief, stoer en wie wil het nou tegenwoordig niet? Heb jij er nou ook altijd al van gedroomd om te kunnen motorrijden? Begin dan direct aan je motorrijopleiding bij onze verkeersschool. Wij hebben jarenlange ervaring met het geven van motorrijopleidingen. Motorrijden is toch heel anders dan auto.rijden Wij vinden het daarom dat je goed kennis leert maken met deze voor jou nieuwe voertuigcategorie. Wij vinden het belangrijk dat je veilig de weg op gaat, met een ultiem gevoel van vrijheid.

Ben je jonger dan 24 jaar? Dan zijn er een aantal regels gewijzigd op 19 januari 2013. Klik hier om de wijzigingen te bekijken. 

De motorrijopleiding bestaat uit 2 delen     

Deel 1 – Voertuigbeheersing:  De examinator toetst of je de motor beheerst. Hierbij doe je zeven oefeningen. Uit ieder cluster is één oefening verplicht, en doe je uit de clusters twee tot en met vier één oefening extra. Dus: vier verplichte verrichtingen en drie oefeningen die de examinator kiest. Je mag elke oefening bij een onvoldoende resultaat één keer overdoen. Om te slagen moet je in totaal vijf van de zeven verschillende oefeningen succesvol afronden. Daarbij voer je in de clusters twee tot en met vier minimaal één oefening correct uit. Dus je laat de examinator op overtuigende wijze zien dat je de motor beheerst bij lage en hoge snelheid en dat je goed kunt remmen. Klik hier voor de verschillende clusters.

Deel 2 – Verkeersdeelneming: De examinator toetst of je veilig en zelfstandig kunt rijden. En of je voldoende rekening houdt met andere weggebruikers. De examinator let onder andere op:

  • kijkgedrag
  • je plaats op de weg
  • of je de verkeersregels goed toepast
  • of je ook in het verkeer de motor voldoende beheerst.