Vrienden en familie korting

Nog geen rijbewijs, ouder dan 16,5 jaar en denk je erover bij ons te komen lessen? Maak dan kennis met onze rijschool, de rijcoach, de auto en de wijze van lesgeven. Vraag naar de voorwaarden!

Vrienden en familie korting
Is er een broer, zus, vader, moeder, vriend of vriendin die ook graag zijn of haar rijbewijs wilt halen? Dan hebben wij goed nieuws! Beveel deze aan bij onze rijschool en laat hen gebruik maken van de vrienden & familie korting die bij ons gegeven wordt.

Heb je spoed?
Mensen willen graag zo snel mogelijk hun rijbewijs, dit kan bij ons door middel van spoedcursussen. Voor deze spoedcursussen betaal je niet extra en kun je al binnen 10 dagen je rijbewijs halen! Vraag naar de voorwaarden (zo vervalt bijvoorbeeld de herexamengarantie) en zorg ervoor dat je een duidelijke planning maakt met de rijcoach.

Studentenkorting
Studenten zitten vaak krap bij kas. Heb je geen groot budget en wil je toch direct beginnen met rijlessen? Dan zit je bij ons goed. Wij adviseren je om te beginnen met 20 lessen, op deze manier kun je direct beginnen met je rijbewijs. Bekijk de tarieven pagina voor meer informatie.

 Terug naar onze acties